BRAVURA > Erfaring teller

- Om oss

Bravura består av et nettverk av ressurspersoner med unik kompetanse og operativ erfaring.

​Gjennom mange år har vi jobbet i krise, krig og konfliktområder og alltid gått inn for å løse oppdraget vi har vært satt til å løse ved å håndtere risiko. Dette innebar riktig og tilstrekkelig forberedelser med fokus på å redusere risiko for å oppnå suksess. Vi har operativ erfaring og kjent på kroppen hva det betyr å stå i krevende situasjoner, alene og sammen med andre.  Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å bidra med rådgivning og støtte som har operasjonell effekt i å ivareta de ansatte og for bedriftens beste.

​Mange års erfaring som støttespiller til ledere og team som skal samhandle har gitt oss innsikt og forståelse i hvordan vår spesielle erfaring er relevant for næringslivet.

I vårt arbeid er vi opptatt av å operasjonalisere plan til konkrete handlinger. Dette ved å øke gjennomføringsevnen hos mennesker gjennom kompetanseheving, mestringstro og etablering av struktur og prosedyrer.

Oppdragsløsning for oss handler om å bidra med lidenskap og unik erfaring. Dette gjør vi ved å sette sammen og lede ressurser med riktig spisskompetanse innen sine fagområder.

Vi tar gjerne en uforpliktende prat for å sammen finne ut hvordan vi best mulig kan være en bidragsyter

Skriv til oss:

* = nødvendig informasjon